söndag 28 oktober 2012

Mina bästa julklappstips



Nå, nu säger min erfarenhet att även He's going to love this Tupperware :)

Nu börjar det närma sig jul och jag tänkte lägga upp en några julklappstips från Tupperware här. Vill du veta mer så hör av dig till mig. I katalogen finns mängder med varor men här tipsar jag om saker som är mina personliga favoriter. 

Vill du komma på en öppen demo så har jag en "hemma"- demo i vår lokal här på Bangatan söndag den 4 november klockan 13.00. Hör av dig och tala om i så fall så jag kan beräkna hur många som kommer.

Spara tid i köket:


Speedy Chef II: Vispar grädde och äggvitor - och allt som behöver vispas - 
på nolltid med minimal muskelkraft och utan el. Perfekt att göra eget smör med.


HerbChopper: En liten hackare med tre sylvassa knivar. Perfekt att hacka lök, nötter och kryddor i.
Sno snabbt ihop Tapenade, Pesto, egenkryddad färskost och andra goda röror.  

Lättlagat:


Easy Rice: Enklare och snabbare än så här blir det inte. 2 portioner: häll i 1,5 dl ris och 3 dl vatten. Sätt på locket och kör i micro i cirka 10 minuter. Låt stå och efterdra i fem. Sen har du ett perfekt ris!
Easy rice fungerar perfekt för Fullkornsris, Råris, Röda linser, Kornris, Bulgur, Couscous, Moghabiah, Matvete, Qinoua. Det går också att koka gröt, äppelmos och lingonsylt i den.



EasyDelight: För den som gillar omelett och som vill att den ska göra sig själv. Lägg i vad du vill smaksätta omeletten med. Vispa ihop upp till fyra ägg. Häll ner i Easy Delight och kör i micron i sex minuter. Under tiden kan du göra något som är roligare än att laga mat, sitta på Facebook till exempel ;)


MicroPlus: En absolut favorit. En kanna för att köra i micron. Perfekt att smälta smör och choklad i. Baka sockerkakor direkt i kannan i micron på några minuter, gör såser och koka potatis. Ett tips: 3 potatisar/delade, 3 msk vatten, 3 minuter i micron. Färdigt. 



UltraPro: Den moderna lergrytan med extra allt. En allt-i-allo-form att tillbereda och laga mat i ugn eller micro, servera, frysa. Och ja, den är gjord i plast. Den klarar från -25 upp till 250 grader, och dessutom micro. Laga fettsnålt, enkelt och framförallt, diskas väldigt lätt. Just nu är det bra priser på den här och dessutom ger jag alla som köper en före jul 10% extra rabatt.

Förvaring:


KombiSmart liten: OBS! Säljs med vita lock. Behållare med många olika kombineringsmöjligheter. Bra att förvara skivat pålägg, grönsaker, snacks, och konfekt. De kan staplas. Lufttätt lock som garanterar att maten inte ger eller tar smak av annat i kylen. Ett galler följer med som göra att maten inte ligger mot botten och gör att maten håller sig fräscht längre.



Cheesmart liten kvadrat: OBS! Säljs enbart med vita lock. En unik ostbehållare som minimerar kondensen i behållaren. Den kondens som blir kvar rinner längs kanterna och håller osten torr. Den förhindrar att lukt från ost sprider sig i kylen och den skyddar också osten från att ta smak av andra matvaror. Finns i tre olika storlekar.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar